Over Stivo Consultancy

Stilstand is vooruitgang

Stivo staat voor: Stilstand is vooruitgang.

Omdat de waan van de dag niet mag overheersen, maar het nodig is stil te staan, problemen te analyseren, ze op te lossen en de oplossing te implementeren. Pas dan is er echt sprake van verbetering, vooruitgang en succes!


Stivo consultancy Roel Veldhuis Voor verbetering van productiebedrijven

Meer over mij

Mijn naam is Roel Veldhuis

Jarenlang heb ik gewerkt in diverse functies in logistieke en productiebedrijven, en heb gezien dat veel bedrijven worstelen met dezelfde problemen. Geen efficiente productieflow, werknemers die niet op de goede plek zitten en een supply management waar heel veel verbeteringen mogelijk zijn. Een aantal jaren geleden heb ik daarom besloten mijn kennis in te zetten om productiebedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun processen. Als bedrijfsverbeteraar is mijn doel om op een projectmatige manier bedrijven bij de hand te nemen en helpen te verbeteren. 

Ik richt mij voornamelijk op de logistieke kant van ondernemingen en met mijn Lean black belt op zak kan ik goed uit de voeten binnen verschillende vakgebieden. 


Vakgebieden

  • Supply chain management
  • Voorraadbeheer
  • Productielogistiek
  • Planning
  • Inkoop
  • Assortimentsbepaling

Wat doe ik

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende weet ik wat nodig is om teams te verbinden en aan te sporen tot het halen van een gezamenlijk doel. Dit in combinatie met mijn projectmatige manier van werken maakt het ideaal om bij bedrijven interim opdrachten als Logistiek Manager, Supply Chain Manager of Project Manager uit te voeren. 


Uitleggen is een vak

Met mijn bagage vanuit de economie weet ik wat voor bedrijven echt belangrijk is en is het stellen van de juiste prioriteiten een van mijn goede vaardigheden.

Daarnaast ben ik van nature iemand die graag zaken uitlegt. Voor een whiteboard of flipover voel ik me als een vis in het water en neem ik mensen graag mee in mijn verhaal. Dit komt naar voren in de trainingen die ik aanbied. Met een vleugje humor en meerdere aha-momenten leer ik mensen meer over allerlei verschillende vakgebieden.


Vriendelijk maar duidelijk

Ik heb een eerlijke en open houding. Daarnaast ben ik pro-actief en ook kritisch bij organisaties waar ik aan het werk ben. Ik geloof dat met een helder gezamenlijk doel, een duidelijke ingekaderde omgeving en met een positieve inslag mensen het beste renderen. Hier zorg ik voor en dat zorgt weer voor resultaat. 

Voordat ik mijn opdracht uitvoer heb ik eerst een vrijblijvende intake om zo tot elkaar te komen. Iedere klant heeft andere problemen en wensen en daar stem ik mij dan op af. Daarna begint het pas echt: Stilstaan, analyseren, oplossen, implementeren.


Regio

Vanuit Aalten, gelegen in de Achterhoek zijn bedrijven in Overijssel en Gelderland uiteraard makkelijk bereikbaar. Mocht de afstand wat groter zijn, dan is dat geen enkel probleem.

Stilstaan, analyseren, oplossen, implementeren

Stilstand is vooruitgang!