Proces optimalisatie

Dat hebben we altijd zo gedaan?

Processen, de basis van ieder bedrijf, maar werken ze ook het beste voor jouw bedrijf, of kan het beter? Stivo neemt je bedrijf onder de loep en zorgt voor een structurele verbetering zodat je bedrijf optimaal gaat functioneren.

Voegen alle processen daadwerkelijk iets toe, of worden ze in stand gehouden “omdat we dit altijd zo gedaan hebben”?

Een belangrijke vraag die de basis is voor het hele traject van optimalisatie. Sluiten alle processen nog wel aan bij de huidige strategie en bedrijfsvoering?

Stivo Consultancy | Procesoptimalisatie voor productiebedrijven | Stivo helpt

Voortschrijdend inzicht

Doelstellingen van een organisatie veranderen, wat nu prioriteit heeft, kan volgend jaar anders zijn. Voortschrijdend inzicht is daarom een factor die meegenomen moet worden in het verbetertraject. Stivo begint bij het afstemmen van de processen met jouw doelstellingen, hierdoor kan bepaald worden, welk proces het meest bijdraagt aan de realisatie van je doelstellingen en waarbij het snelst het meeste voordeel gehaald kan worden. 

Meten is weten 

In de eerste fase van het traject is het van belang alle processen binnen de organisatie te begrijpen en te analyseren. Vaak is er geen documentatie waarin het is vastgelegd, en om tot een goed vervolgtraject te komen is deze vastlegging belangrijk. Het is de basis voor de verandering. 

Maatwerk

Ieder optimalisatietraject kent zijn eigen hindernissen, Stivo is gespecialiseerd in maatwerk voor productiebedrijven. Neem contact met me op om de mogelijkheden door te bespreken. Er is altijd een oplossing! Bekijk hieronder de verschillende specialisaties

Stap voor stap

  • Inventarisatie
  • Definitie
  • Planning
  • Uitvoering
  • Succes

Specialisaties