TIM WOODS

Tim Woods…wie?

TIM WOODS is een ezelsbruggetje om de 8 vormen van verspilling eenvoudig te onthouden. Het tegengaan van verspilling is één van de pijlers van Lean. Inzicht hierin is noodzakelijk en het legt direct een fundament om succesvol te zijn en eenvoudige winsten te behalen!

Doel

Doel van deze dag is om kleine winsten te behalen binnen je organisatie vanaf de eerste dag na deze training. Dit doen we door met de groep de 8 verspillingen te leren kennen, ze op te sporen én weg te nemen. 

Dagindeling

  • BLOK 1: TIM
  • BLOK 2 : WOODS
  • BLOK 3 : Ja, en nu dan?
  • BLOK 4 : O, zit dat zo!

Inhoud

In de eerste 2 blokken worden de 8 verspillingen aan de hand van TIM WOODS toegelicht. De deelnemers worden getriggerd elkaar te helpen en te onthouden welke verspillingen er zijn. 

Na de lunch leren we juist hoe je deze om kunt zetten met slimme technieken naar werkelijk doorgevoerde verbeteringen. In het laatste blok ligt de nadruk op elkaar blijven aansporen en de borging van deze mini-cultuurverandering. 

Er wordt met verschillende levendige voorbeelden, beeldspraak en ondersteunende materialen een leuke en verhelderende dag beloofd. De deelnemers zullen zich geen moment vervelen en na deze training gelijk aan de slag willen gaan met de nieuwe inzichten. 

Voor wie

Deze training is voor managers en werknemers van productiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor een proces binnen hun organisatie.

Investering

€ 295,- (ex. btw)

Kosten zijn per deelnemer

Groepsgrootte tot max. 10 deelnemers

De training volgen met meer collega’s? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

De training wordt in-company gegeven of op een locatie in de omgeving van de productiefaciliteit. 

Bij een training op locatie kan er een afwijkend tarief gelden, neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.