Being order T-212

Ervaar wat er gebeurt tijdens het orderproces

Door middel van een management game strijden twee teams voor de beste organisatie die order T-212 moeten behandelen. Dit vanuit het oogpunt van … de order zelf!

“Being order T-212” is een game die net zo over de top gaat dat iedereen snapt wat er echt belangrijk is en wat niet. 

Door de invalshoek te veranderen en te ervaren wat er werkelijk gebeurt, krijgt iedereen betere inzichten in het orderproces


Doel

Het doel van deze dag is begrijpen hoe orders door de gehele organisatie lopen, van verkoop tot expeditie. Om daarna de nodige verbeteringen door te voeren.

Eerst begrijpen, dan verbeteren. Je ziet vanuit het perspectief van de order wat er werkelijk nodig is. Welke taken wel en niet uitgevoerd moeten worden. Je ervaart wat er gebeurt tijdens het orderproces.

Dagindeling

  • BLOK 1 : Team up… and go
  • BLOK 2 : Verbeterronde 1 en tussenstand
  • BLOK 3 : Verbeterronde 2 en eindstand
  • BLOK 4 : Evaluatie en werkelijke actiepunten!

Inhoud training

Door een 8 uur durende, onderhoudende management game worden deelnemers getriggerd mee te denken en te bevatten wat een organisatie nou precies is en hoe je positief invloed kunt uitoefenen op het resultaat.

In het eerste blok vormen we teams en starten we het spel. We boeken resultaten en die noteren we samen. De start van het tweede blok bestaat uit het implementeren van de eerste verbeteringen voor elke afdeling. De order gaat opnieuw door het proces. 

Na de lunch in blok 3 herhalen we dit concept. Tijdens het laatste blok evalueren we hoe de dag ging en zorgen we voor echte actiepunten voor na de training. 

Als je de processen niet verandert, verandert het resultaat ook niet!

Voor wie 

Deze training is voor werknemers en managers die verantwoordelijk zijn voor een proces binnen een organisatie, van verkoop tot en met verzending.

Investering

€ 299,- (ex btw)

Kosten zijn per deelnemer

Groepsgrootte is 6-12 personen

De training volgen met meer collega’s? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

De training worden in-company gegeven of op een locatie in de buurt van de productiefaciliteit.