Altijd resultaat

Jij bent de expert

Aan het einde van de dag gaat het maar om één ding: resultaat.

Maar wat is dat eigenlijk? Veel managers en medewerkers worstelen hier mee. In deze training leer je wat resultaat nu werkelijk is. Je wordt klaargestoomd om ‘producten’ te produceren die werkelijk van belang zijn. Na deze dag ben jij de expert bij jouw bedrijf, die weet hoe je er voor zorgt echt iets te bereiken.

Stivo Consultancy | Trainingen - Altijd resultaat | Boek een training

Doel

Doel van deze dag is het verhogen van je persoonlijke productiviteit voor jouw bedrijf en vooral voor jezelf. Dit doen we door inzicht te geven in wat werkelijk belangrijk is en dit te vertalen naar persoonlijk resultaat met daaronder de nodige actie om deze te behalen. Door uitleg en oefeningen ben je aan het eind van de training klaar voor de praktijk.

Dagindeling

  • BLOK 1 : Waarom maar één ding telt
  • BLOK 2 : What’s the result?
  • BLOK 3 : Welke machine ben ik?
  • BLOK 4 : Produceer, produceer, produceer

Why so personal

In het eerste blok ontdek je direct waarom alleen resultaat halen echt belangrijk is. Voor het bedrijf, maar ook voor jezelf. In het tweede blok zoomen we verder in op wat nu werkelijke resultaten zijn die jij behaalt na welke inspanning.

Na de lunch worden we persoonlijk en kijken we naar wat jij produceert en zou moeten produceren als ‘machine’. Wat is tastbaar en niet-tastbaar en wees niet bang, de menselijke kant wordt niet vergeten. In het laatste blok gaan we oefenen zodat je vaardig de deur uitstapt en produceert, produceert, produceert….! 

Voor wie

Deze training is bedoeld voor managers en medewerkers in een productieomgeving die meer uit zichzelf willen halen. Van verkoop tot en met verzending.


Investering

€ 299,- (ex. btw)

Kosten zijn per deelnemer

Groepsgrootte tot 6 – 10 deelnemers

De training volgen met meer collega’s? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Locatie

De training wordt in-company gegeven of op een locatie in de omgeving van de productiefaciliteit. 

Bij een training op locatie kan er een afwijkend tarief gelden, neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.